1 Aralık 2008 Pazartesi

Hoşgeldin Herminator!



Lake Louis'de yapılan süper dev slalom yarışını canlı izleme fırsatı buldum. Öncelikle pist gerçekte çık zorluydu. Özellikle 2. sektördeki sert dnüşlerde çok hata yapıldı, Bode Miller düştü.

Sonuçlara baktığımızda Hermann Maier'in kazanması çok önemli bir nokta. Üç yıldır galibiyet görememiş bir adam taradından kariyerinin sonbaharında verilmiş bir "biz daha ölmedik" mesajı. Yaklaşık dört yıl önce (32 yaşındayken) bir motosiklet kazasında neredeyse ayağını kaybediyordu, bunun da altını ayrıca çizelim. O kazadan sonra hala bu performansı verebilmesi gerçekten çok önemli.

İkinci sırada evsahibi John Kucera, o 1 ve 3. sıraların arasına karışmış nispeten genç bir isim. Kendi evinde yarışmanın avantajını kullandı ve neredeyse hatasız kaydı.

Üçüncü sırayı ise Didier Cuche aldı. Yaşlı kurt halen üst düzey kayıyor ve özellikle Downhill'lerde can yakmaya devam ediyor.

Önümüzdeki hafta Beaver Creek, Abd'de heyecan sürecek. Eurosport hangi yarışları canlı yayından verecek, onu haftasonuna doğru bir postta veririz.

Hiç yorum yok: